Kovová platnička v zápästí

Dobrý deň, pred 4 mesiacmi mama mala úraz-Smith zlomeninu zápästia, operovali ju, má tam kovovú platničku, 6 týždňov mala ortézu, potom jej vyberali Ki drôt. Cca mesiac rehabilitovala-cvičila, chodila na vírivku, 10x jej pichli Milgammu. Tŕpne jej ešte stále palec a trochu aj ukazovák, pohyblivosť má už celkom dobrú. Je to normálne? Môže ísť o karpálny tunel??Čo by ste ešte odporúčali? Aké procedúry?, môže sa aplikovať laser, ultrazvuk či magnet keď je tam kovová platnička?

Odpověď odborníka:

Dobrý den , podobné potíže jsou časté a je otázkou času kdy odezní ,doporučuji navštívit ordinaci rehabilitačního lékaře , který po vyšetření naordinuje vhodnou proceduru /je vždy dobré vidět pacienta a místo problému/

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x