Kožní nález na dolním rtu

Dobrý den, mám na dolním rtu nebolestivý otlak od zubní korunky. Je třeba jej odsranit? Foto přikládám. Děkuji, JU

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jitko! Nedělá-li Vám otlak potíže, není třeba s tím spěchat. Dobře zhotovená korunka by Vás však otlačovat neměla a nelze vyloučit pozdní komplikace z chronického mechanického dráždění. Na preventivní prohlídce u zubaře proberte možnosti.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x