Kožní nemoc na penisu

Dobry den, chtel jsem se zeptat... nedavno jsem mel problem s opruzeninou/plisen na trislech kterou jsem vyresil batrafenem ale chtel jsem se zeptat jestli je mozne ze bych mel jeste jiny druh kozni nemoci na penisu protoze pri erekci mi prijde ze mam precitlively zalud...

Odpověď odborníka:

Může to být ještě pozůstatek nějaké kvasinkové či bakteriální infekce, doporučuji též přeléčit obdobnou mastí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: