Kožní poranění chodidla

Chtěl bych se zeptat stal se mi úraz na motorce spadl jsem na zem a sedrel si kůži na noze viz foto.byl jsem v chorvatské lékárně pro dezinfekci octenisept a bylo mi doporučena i mast Bactroban kterou aplikují 2xdenne.noha začala otekat a při naslapnuti je cítit bolest.jedna se o povrchové zraněni jen nevim proč je bolest při naslapnuti .mate předběžnou diagnózu a případný postup léčby.k lékaři jdu se chystám po příjezdu do ČR

Odpověď odborníka:

bylo by vhodné provést rentgen zraněné nohy, aby se vyloučila zlomenina. Jinak na povrchovou odřeninu je možné aplikovat Bactroban mast

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Články: Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Máte žaludek naruby po...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Léčba nádoru prostaty mívá nechtěné dopady. Lze je dostat pod kontrolu?
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Články: Při léčbě rakoviny prostaty hraje pohyb zásadní roli
Pánové by měli být aktivní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: