Kožní vyrážka

Dobrý den,dceři se v sobotu udělali velké slité pupence na paži,trochu na hrudníku,v oblesti zadečku..domnívám se,že může jít o potravinovou alergii...po podání dithiadenu zmizeli..Dnes jsem byla s ní u dětské a paní dr. se domnívá,že šlo spíše o reakci na ATB,které dobrala již minulé pondělí..Je to možné? Malé je 1.rok. Mám ji objednat na alergologii raději?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v podstatě je možné obojí, může mít alergii jak na potraviny, tak na ATB a nebo i alergie treba na prací prostředek apod. Vzhledem k tomu, že nález dobře reagoval na Dithiaden, je diagnoza alergie velmi pravděpodobná.Vzhledem k tomu, co jste popisovala, by bylo dobré se na alergologii objednat.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: