Kožní vyrážka

Dobrý den, na obličeji mám už cca 1 rok červené skvrny. Kožní mi předepsal Advantan mastný krém a po použití fleky zmizeli. Problém je, že když advantan přestanu používat, problém se vrátí. Užíval jsem delší dobu medrol tablety na RS, teď užívám injekčně rebif, tak nevím jestli je tam souvislost.Z kozmetiky používám gel na čištění pleti Bioderma sensibio DS+ a krém požívám cethaphil. Zarudnutí je výrazné po koupeli. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vaše celková imunomodulační terapie má určitě na kožní nález vliv. Zkuste Advantan používat intervalově - např. 3 dny mazat a 2 dny vynechat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: