Kožní vyrážka

Dobry den pani doktorko asi pred dvema tydny se mi na tele objevili puchyrka, ktere s prvopocatku nesvedili, avsak v posledni dobe svedit zacali. Myslim si, ze je to vedlejsi ucinek pouzivani suplementu Pharma Blend 6 HR. Mohla by to byt mensi alergicka reakce mozna na laktozu nevim. Proto se chci zepat jestli mohu stale uzivat tento pripravek za cenu vzniku techto puchyrku aniz bych se ohrozil na zdravi. (Zadne jine symptomy nemam). Predem dekuji Synek.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte opravdu podezření, že kožní projevy souvisejí s užíváním přípravku, tak bych ho zkusila vysadit alespoň na 14 dní , pokud kožní proejvy vymizí, tak je souvislost projevů a užívání preparátu velmi pravděpodobná. Po 14 dnech zkuste přípravek opět nasadit a pozorujte zda-li se opět kožní projevy vrátí. Pokud ano , přípravek bych dále neužívala.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Za co vám játra poděkují
Články: Za co vám játra poděkují
Věděli jste, že nejenom...
Na zlomená srdce platí i homeopatie
Články: Na zlomená srdce platí i homeopatie
Blíží se První máj s oním...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Články: Zlobivý žlučník aneb Kdy je bez něj lépe
Odstranění žlučníku nebývá...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: