Kožní výrůstek

  • Dotaz od: Kateřina Š.
  • Publikováno: 27.6.2013
  • uLékaře.cz

Dobrý den, asi rok mám v podpaží kožní výrůstek, který pomalu roste, je to takový centimetrový váček, ale v posledních čtrnácti dnech mi na konci zčernal a je citlivý na dotek. Chtěla bych se zeptat, zda je to normální, nebo co se děje. Děkuji

Odpověď odborníka:

Jedná se o fibrom -. není nebezpečný, představuje jen kosmetický problém, zčernání je způsobeno částečným odumřením výrůstku - není to nebezpečné, nemusí se s tím nic dělat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: