Kožní znaménko

Chtěl bych se zeptat, co si myslite o tomto znamenku, může být nebezpečné? Mam ho co pamatuji. Děkuji za názor.

Odpověď odborníka:

Bez lupy (odb. dermatoskopu) na kůži bohužel nelze odhadnout, doporučuji navštívit kožního lékaře. Musí se zkontrolovat ohraničení, šíření apod. Pokud se nemění a je stále stejné, nemusíte se kontroly obávat, spíše preventivně. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: