Kozni znamenko

Dobry den chtela bych se zeptat mam na prsu uz dlouho znamenko prostredek do cerna okraje hnede ostre ohranicene vystouple bylo by lepsi si ho nechat odstranit nemeni se jen nekdy svedi.Trosku jsem se do nej rypla ale krev netekla bude to v poradku.Dekuji za odpoved Petra

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že odstranění tohoto znaménka nutné není, ale bylo by dobré ho nechat zkontrolovat kožním lékařem ( když svědí).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: