Kratka asi uzdicka mali varlata

Pane doktore. Mam kratkou asi uzdicku na penisu ??? Predkozka niz nejde stahnout bude to vadit pri sexu?? dam vam fotku a mam mali varlata muzu mit deti s timadle varlatama??? a je mi 16 let.

Odpověď odborníka:

Zdravím, uzdička se dá považovat za krátkou, pokud vadí úplnému stažení předkožky a při sexu se nepříjemně napíná. Varlata mají normálně do délky 4-5cm. Plodnost závisí hlavně na kvalitě ejakulátu a ne na velikosti varlat

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Články: Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Pokud si myslíte, že je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: