Krátká ms

Dobrý den,mám takový dotaz,mám pravidelnou MS +-3 dny která mi trvá obvykle 5-6 dní,tento měsíc jsem ji dostala o den dříve se silnými bolestmi v podbřišku,první den jsem krvácela docela silně,druhý a třetí den MS zeslábla,a třetí den večer už nebyla vůbec,neberu antikoncepci,ani se nijak nechráníme.Po skončení ms mě od té doby pobolívá v podbřišku,cítím tlak,a když sedím tak takový jako by tik,ale spíš bublavý.,a chodím často na malou,bolí mě hlava,je možné že bych byla těhotná,nebo se jedná jen o nějakou vyrózu...předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Zda jste těhotné nejlépe zjistíte provedením močového těhotenského testu. Zřejmě víte nejlépe sama, zda je či není gravidita možná. Nepravidelnost cyklu se někdy objeví i u zcela zdravých žen. Časti jako reakce na stres, neobvyklou zátěž, užívání léků ( např. ATB), infekci apod. Pokud je to jednorázové a vaše příznaky po několika dnech odezní, není potřeba nic řešit. Při přetrvávvání nebo zhoršení bolesti či objevení výtoku určitě navštivte gynekologa.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dna
Články: Dna
Dna, podagra, pakostnice...
Protonové centrum: Moderní pracoviště v srdci Evropy
Články: Protonové centrum: Moderní pracoviště v srdci Evropy
Protonové centrum v Praze...
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x