Krátkodobý stres v těhotenství

Dobrý den, pane doktore, před pár dny jsem do Vaší poradny psala a nyní se na Vás opět obracím s dotazem. Jsem na začátku těhotenství asi 14 dnů po oplodnění (4tt.) a včera jsem se v práci velmi pohádala s několika návštěvníky, kteří nechtěli respektovat daná pravidla. Začala jsem se z toho třást a rozbrečela jsem se. Ještě teď jsem z toho v takovém třesu. Myslíte, že by to mohlo mít nějaký následek (potrat, vývojové vady, aj) pro miminko? Četla jsem, že krátkodobý stres v těhotenství nevadí. Děkuji Vám moc za Vaši odpověď. S pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Myslím že si děláte zbytečné obavy,takové stresy prožívá většina těhotných a následky to skutečně nemá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: