Krátký menstruační cyklus

Dobrý den, před měsícem jsem přestala užívat antikoncepci Minerva a přešla na jinou s názvem Artizia. První menstruační dny proběhly v pořádku, ale druhé trvaly pouze 2-3 dny, poté už jen špinění. Po této krátké menstruaci jsem měla nechráněný pohlavní styk. Chtěla bych se zeptat, proč byly menstruační dny tak krátké a zda je možnost otěhotnění. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Možnost otěhotnění je malá,při antikoncepci mohou být menses slabé,využívá se toho i léčebně,chcete li mít jistotu udělejte si těhotenský test,ale předpokládám,že bude negativní. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Nárok na lázně s RS je individuální
Články: Nárok na lázně s RS je individuální
Lázeňská léčebně...
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Prostata
Články: Prostata
Prostata je součástí...
Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Články: Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Rakovina prsu je v České...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x