Krční mandle

Pane doktore jsem 4 měsíc po operaci krčních mandlí,,,po dvou dnech od operace to ve spanku prasklo a muselo se to v celkove narkoze letovat,,,od te doby proběhly několikrat infekce hrtanu take nosohltanu 4 antibiotika,,,v puse stale nic necítim jen hořko nasladlou chut ,,,je mi stoho stale na zvracení,,,i pokud piji čistou vodu ma sladko nahořklou chut,,,co stím ??na orl mi říkají že to muže být,,,ale nic neřeší.Mohu žadat o trvale nasledky pokud to nezmyzí.Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, operace krčních mandlí je poměrně rozsáhlý zásah do hrdla,který může změnit stav sliznic a jejich schopnost vyrovnávat se s infekcí.Doporučuji lokálně GS Imunostim tbl rozpouštět v ústech. Chuť by neměla být touto operací ovlivněna,natož oboustranně. Chápu,že Váš stav je velmi nepříjemný,ale zkuste ještě vydržet,větší op.rána se stabilizuje až rok. Lituji,že nemohu poradit konkrétněji. Přeji Vám,abyste se brzy cítila lépe.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: