Krční páteř

Dobrý den paní doktorko mám dotaz,celý život jsem zdravá!Poslední dobou cca měsíc mě mírně bolelo vzadu na krku ale nepřikládala jsem k tomu nějak zvýšenou pozornost!Pak náhle se mi zvýšil tlak a začaly mne bolet lopatky.klíční kosti krk a ta bolest se mě vkrádá až do přední části svalstva nad prsa a většinou se mi ještě ta bolest spíše jako brnění dostává do rukou ale většinou do levé!v jednu chvíli jsem měla pocit že mám infarkt a tak jsem došla k praktickému lékaři podrobila jsem se vyšetření na srdce a dýchání a nic nenašli řekli že je to od zad???Je to možné a hlavně mě děsí stavy vysokého tlaku příjde to náhle a pak je mi opravdu špatně!Mohl by ten tlak být taky k té páteři????Mám 2 krásné zdravé děti tak se trochu bojím je pravda že mi doktorka dala sirup na úzkostné stavy a někdy mám pocit strachu ale ne často protože mám opravdu spokojenej a šťastnej život.Moc Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vysoký tlak nelze přisoudit problémům páteře, bolesti ano, jedná se tedy o dva nezávislé problémy, které oba mohou souviset s úzkostnou poruchou, takže sirup by měl pomoci na vše.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: