Krční páteř

Dobrý den, poslední asi půlrok se mi občasně točí hlava. Myslel jsem, že je to tlakem, ale ten se zdá být v pořádku. Poslední dobu mám bolesti a stuhlost na krční páteři... Možná je to blbost, aby se mi motala hlava od páteře, ale i přesto se chci zeptat, zda si myslíte, že to může mít nějakou spojitost? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, až v 70% porucha rovnováhy vychází z poruch krční pateře. Je vhodné vyšetření ortopedické, rtg, případně i magnetická rezobnace k zobrazení měkkých částí krční pateře. Opominout vyšetření ušní by nebylo správné. Podle výsledků léčba, velmi vhodná na rehabilitaci.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: