Krční páteř

  • Dotaz od: Mirka Zvolánková
  • Publikováno: 19.3.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den.Nezlob te se,že Vás připravuji o Váš čas.Už jsem jeden dotaz podala dne 1.3 mi bylo odpovězeno dr.Kalábem,kde mi odpovídá i o chir.zákroku.Bylo by možné mi doporučit nějakého ortopeda?Moje léčba se nadále skládá z injekcí,práškům proti bolesti,kapaček.Už jsem zoufalá,protože bolest se stupňuje,stávám se pomalu závislá na práškách.Je to pravá ruka v které neodnesu ani nákup.Moc děkuji za Vaši odpověď,jsem ochotná přijet,kam bude v mých možnostech.Nález:snížení MOP C5/6 a C6/7,zadní osteofyty,zasahující do kanálu a foramina,nesprávné postavení C páteře vpravo,mírná foraminální stenosa.Moc děkuji za odpověď,jsem stále v PN od listopadu.Stav je horší než na začátku PN.Zvolánková,Chotěboř,okres Hav.Brod.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z vašeho dotazu jen usuzuji, že navazuje na předchodí dotaz na jiného lékaře. Z toho co udáváte, vaše potíže trvají již cca 4 měsíce. Pokud se potíže nezhoršují, je možné a někdy vhodné ještě vyčkat a zkoušet dále konzervativní léčbu. Zásadní však je, aby nálezy viděl neurochirurg. Ten event.ve spolupráci s vaším lékařem a neurologem doporučí postup. Tedy operovat nebo vyčkávat. Neurochirurgie je ve vždy ve větších nemocnicích a váš neurolog vám poradí kam se obrátit.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: