Krční páteř

DOBRÝ DEN,PŘED DVĚMY LETY JSEM BYLA NA OPERACI OP L5SI dx06 NYNÍ BEZ RECIDIVY NA CP dl he diC45 A56, BEZ TLAKU NA MÍCHU, NICMÉNĚ NÁLES VÝRAZNÝ V LEVOSTRANNÝCH FORAMINECH.NÁLES NA MR.z.r.2007 NYNÍ U MĚ NASTALY ČASTÉ BOLESTI HLAVY PRAVÉHO RAMENE AŽ DO ZÁPĚSTÍ, BOLESTI OČÍ A ŠPATNÉ VIDĚNÍ BĚHEM ROKA O JEDNU DIOPTRII.CHTĚLA BYCH VĚDĚT ZDA PROBLÉMY S OČIMA NEMOHOU SOUVISET S PÁTEŘÍ. A NA KOHO BYCH SE MĚLA OBRÁTIT. DĚKUJI ANEŽKA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, souvislost mezi zhoršením viděním a operací bederní páteře je velmi málo pravděpodobná.Přesto bych ale doporučoval návštěvu neurologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: