Krční páteř, bolest vystřelující do lopatky

Dobrý den, je mi 21 let a mám tento problém. Začalo mě bodat vzadu na krku, resp. mezi páteří a ramenem. Bolest vystřelovala občas do hlavy, ale hlavně do lopatky. Bolest je horší při ležení na zádech i na břiše. Pokud ležím na břiše a otáčím hlavou, je to přímo nesnesitelné. Trochu mě tlačí na hrudníku a hůř se mi dýchá, ale to není tak strašné. Bolest se neobjevuje pravidelně, celý den hýbu hlavou normálně a nic se neděje, a pak při nějakém pohybu se bodnutí objeví a zase ustane. A večer třeba jen sedím na gauči nebo si lehnu a bodání zase začne a vystřeluje a při nádechu to vždy bodne hodně. Může to být problém související s krční páteří? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uváděné potíže mají obyčejně souvislost s krční páteří. Je ale potřeba Vás vyšetřit a podle nálezu určit, o co se nejspíše jedná. Až pak jde rozhodnout o léčení. Obraťte se tedy na Vašeho praktického lékaře, případně na neurologa.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Od rozšířených žil k neplodnosti?
Články: Od rozšířených žil k neplodnosti?
Křečové žíly často obtěžují...
Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Články: Lze se bránit lékům způsobujícím ospalost?
Většina léků má kromě...
Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Impotence
Články: Impotence
Nedostatečná tuhost...
Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Články: Probiotika chrání kojence před atopickým ekzémem
Kojící matky mohou významně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: