Krční páteř - je nutná operace?

Dobrý den, chci Vás poprosit o radu. Již řadu let mám problém s páteří. Momentálně mám problém s krční páteří. Tady Vám pošlu výsledky z neurologie DG:M5313 sledován pro stenozu C páteř. kanálu maxim C5-C6 dále postiž i bere páteře, he disku viz nálezy t.č. se dostavil akutně pro těžké zhoršení stavu, akut. CB syndrom irrit zánik kořene C6 C7sin krute algie nezabírající na léky. Obj.porucha funkce C páteře těžká pohyb těžce omezen všemi směry PV spasmy. MN norm HKK vlevo sníš t.š.o. pareza není ale hypestezier C6 C7 vlevo DKk idem porucha funkce Ls páteře starého datairrit jevy na dkK nejsou. Závěr akutní CB syndrom s kořen symptomat C6 C7 vlevo těžký algic stav, těžká porucha funkce C páteře u pak sek stenóza páteře C kanálu. Doporučili by jste mi operaci nebo se jí radši vyhýbat pokud to jde? Dékuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Marku! Operace je v těchto případech metodou spíše poslední volby, pokud selžou metody konzervativní terapie. Nepomáhá-li Vám vůbec cvičení, rehabilitace a máte kruté, neztišitelné bolesti, pak Vám operace dává naději na lepší život. Pokud má cvičení efekt, tak ztrojnásobte své úsilí...

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x