Krční uzliny

Dobrý den, chtěl bych se zeptat.Je mi 16 let,mám 180cm,65kg.Je normální,že si nahmatám krční uzliny??Docela mě to trápí,uzliny mě nebolí,ale když zvednu hlavu tak si je tam prostě nahmatám.Mám si stím skočit k doktorovi? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mírně zvětšené uzliny cca tak do 1- 1,5 cm mohou být fyziologické, ale rozhodně bych Vám doporučovala vyšetření u lékaře. Zvětšené uzliny by se neměly podceňovat.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x