Krčove žily

Dobrý deň chcela by som sa opytať som po operacii krčovych žil na ľavej nohe a nedali mi žiadne lieky na riedenie krvi či je to v poriadku a robia sa mi už aj na pravej nohe začala som si ju potierať heparinovym gelom tak sa chcem opytať ak skombinujem anopyrin tablety a gel heparin či tym môžem niečo pokaziť. Za odpoveď veľmi ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, kombinací Anopyrinu a heparinového gelu určitě nic nepokazíte. Ale nejspíš budete muset i tak podstoupit operaci na druhé končetině.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: