Krcove zily

Dobry den, rada by som opytala. Trpim antifosfolipidovym syndromom, dvakrat som prekonala embolizaciu pluc. V sucasnosti sa mi zacinaju vytvarat krcove zily na nohach. Na internete som objavila pristroj, ktory by mohol trosku pomoct, a rada by som poznala Vas nazor, ci ma cenu si ho zaobstarat. Dakujem pekne. Tu je link : http://www.eshop.zdravmat.sk/elektro/2919-elektrostimulator-veinoplus.html S pozdravom, Ewa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ve vašem případě bych přístroj nedoporučoval. Bude vhodné to ještě probrat s vaším ošetřujícím lékařem, nevím jaké užíváte léky a další informace stran zdravotního stavu.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: