Křeč v krku

Dobrý den předem se omlouvám za délku dotazu.. mám sedave zaměstnání a 8 hodin sedím a koukám do mikroskopu. Vše začalo před 5měsíci měsíc jsem marodila a dost polehavala únava problémy stres ... zjištěna anemie a přidali se bolesti zad a to... nejdříve zablokovany sedací nerv na který jsem dostala prášky po 10 dnech bolest ustoupila po 2 měsících se opět vrátila v horší podobě přesun bolesti i do ramenou třes rukou pocit celkové slabosti únava nyní už bolesti i krční páteře nejhorší že bolest cítím hned v týlu tuhnutí postupuje až v předu ke krku mám zvláštní nebolestivý tlak zalehhnutí v levém uchu na ORL ucho v pořádku. Při zvedani z postele jsem dostala i.křeč v levo pod jazykem jako by byl krátký křeč šla až do mandle a pod bradu od té doby jsem měla pocit i bolestivého polykani asi týden to již povolilo bolelo mě to směrem až ke klíční kostí již měsíc přetrvává a to jen na levé straně pocit tuhnutí čelisti.zubu jazyku jakoby svaly byly stuhle je možné aby problémy s páteří a ta křeč s tímto vším souviseli ?možné aby se to tak rychle rozjelo a po jaké době by to mělo povolit? Doporučená RHB fyzioterapeut co mi byl doporučen se snaží vše odblokovat klíční kost se již povedla pry jsem moc stuhla urcite dost udělal stres jelikož jsem dost citlivá a problémy s jazykem v ústech a v krku mě dost desily je to celé takové nepříjemné mám doporučené cviky ale zatím je to celé víc bolestivé jak se to bouří RHB stále probíhá mám předepsaný UZ na krční pater a.parafin na zada byla jsem hodně ve stresu a tím mi i krční svalstvo prý hodně stuhlo snažím se byt již klidná ale je to těžké .. lěčím se se stihnou zlazou beru euthyrox sono krku a štítné žlázy v pohodě rentgen prokÁzal ::esovita skoliosa TH páteře bederní obratle v ose zcela plocha kyfosa i lordosa spondylaltroza L5/S1 krční pater prozatím dělána nebyla myslíte že problémy s tahnuti jazyka krkem a čelisti by mohli s páteří souviset jsem z toho nestastna jak nevím kdy to přejde . krev i vyter z krku jsou prý v normě přikládám. Moc vám děkuju za odpověď již jsem z toho unavená jak nevím ...

Odpověď odborníka:

Nelze vyloučit jinou příčinu, přesto popis příznaků a výsledky vyšetření ukazují na správnou léčbu" aktivní fyzioterapií". Je možné, že Váš fyzioterapeut je velmi dobrý, akitvní fyzioterapie předpokládásice to, co provádí, ale vzhledem k zlepšení bych předpokládal, že by bylo možné výraznější. je to však hypotetické, nevidím li , tak těžko hodnotit možnosti úspěchu.Buď vytvrevjte a zlepšení se dočkáte, nebo vytrvejte,a le navštivte ještě k jednoznačnému rozlišení výše uvedených pochybností minimálně jednou lékaře, který pracuje " aktivně fyzioterapeuticky", což bývají v ČR často neurologové, ale také rehablitiašční a TV lékaři. V Praze a v brně bych Vás samozřejmě pozval do své poradny, máte to ale z ruky.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x