Křeče,průjem,zácpa

Moje 18letá dcera trpí od června křečemi v břiše,má často průjem.Po nasazení endiaronu,se to spraví,ale třeba 3 dny nemá stolici.Přestane-li ho brát, do 3 dnů je průběh stejný.U lékaře odběry krve a stolice dopadli dobře.Křeče jsou velký,a průjem někdy hlenovitý.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i přes dobré výsledky u lékaře bych rozhodně doporučovala vyšetření u specialisty a tím je gastroeneterolog, hleny ve stolici a křeče se nemohou nechat bez vyšetření (mělo by se objasnit, zda jde o dráždivý tračník, ale také může jít o Crohnovu nemoc nebo ulcerosní colitidu). Objednejte ji co nejdříve, ušetříte ji spousty bolesti, čím dříve bude diagnosa na světě, tím lépe jí může být pomoženo. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: