Křeče v podbřišku

dobrý den,křeče mívám často spojené z řidčí stolicí...ale ne tak intenzivní,dnes mě to donutilo zajít na gynekologii doprovázelo mě to sniženou těl.teplotou ale s nadměrným pocením,vaječníky i děloha v pořádku,těhotenství vyloučeno,napsáno jen že může jít o virozu...doporučení paralen....nicméně by mě zajímalo zda to nemůže být něco jiného

Odpověď odborníka:

Pokud je gynekologické vyšetření normální s největší pravděpodobností se skutečně bude jednat o virozu která by mela během několika dní odeznít. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: