Křečová žíla

Mám na pravém lýtku menší křečovou žílu. Nosím punčochu a opět budu užívat Detralex. S partnerem plánujeme rodinu. Chci se zeptat, je lepší podstoupit operaci křečové žíly před nebo po těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Určitě doporučuji po těhotenství a nejlépe opravdu až po posledním.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: