Křečové žíly

Dobrý den, je mi 23 let a mám problémy s křečovýma žilama. Bolest nohou, pocit těžkosti a hlavně začínají žíly i vystupovat, což nevypadá dobře. Doktorka mi předepsala Detralex. Chci se zeptat zda je možné, ale vystupující žíly zmizely nebo alespoň ustoupily? Co je nutno pro to udělat.. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při užívání Detralexu se mohou křečové žíly zmenšit, některé ustoupit. Detralex působí zejména na pocit těžkých nohou , noční křeče , otok a p odobně. Další vývoj závisí na Vašich genetických dispozicích a dalších faktorech jako celodenní stání v práci, hormonální th.a podobně. Nejlépe se obraťte na specializovanou flebologickou ambulnanci např. u nás. S pozdravem Dr.Simon Julínek

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x