Křečové žíly

Moje dcera (14) má v pravém podkolení křečové žíly. Chce jít s nimi na operaci, myslíte si, že je to vhodné tak brzy? Občas ji to po velké zátěži i pobolívá. Nelíbí se ji to a byly jsme už u 3 lékařů,ale každý říká úplně něco jiného.

Odpověď odborníka:

Paní Anastázie!
Chápu, že máte obavy ohledně operace. Škoda, že nepíšete, co Vám navrhovali za řešení. Pokud má má žíly rozšířené a dělají ji potíže, tak bych se nebál jejich odstranění. Obvykle se to časem pouze zhoršuje. Nevím, jestli jste zkoušeli nějaké léky či doplňky celkově neb lokálně k pozitivnímu ovlivnění tohoto problému. Bohužel jste neposlal fotku. Hodila by se. Takto na dálku těžko radit. Osobně bych se operaci, pokud jsou potíže nebránil. Následně bych se zaměřil na intenzivní prevenci/profylaxi recidivy. Pokud byste chtěla podrobnější rozbor, pošlete uspřesňující informace a event. i foto. Možno i přes kontakt na mých www stránkách.
S pozdravem Petr Kadleček

MUDr. Petr Kadleček
MUDr. Petr Kadleček

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Ordinace U Pandy

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: