Krev

Dobrý den,chci se zeptat jestli po 5letech po nechráněném styku by byl alespon nějaký náznak choroby HIV v krevních odběrech běžných u obvodního lékaře, ne HIV testu.Děkuji K.

Odpověď odborníka:

Po této době by se asi infekce už nějakým způsobem projevila na vašem zdravotním stavu, ale v běžných krevních testech se nemusí nic prokázat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: