Krev

dobrý den,chtěl bych se vás zeptat,na moje odběry krve,jestli jsou v pořádku jsem po nádoru varlat.první odběry byly 7.7 2009 kompl.odběry včetně markerů plus HCG /méně než 1,0/ fyziol. HBsAG -negativní 28.7 2009 kompl.odběry fyziol. HCG=1,0 18.8 2009 kompl.odběry včetně markerů HCG=1,0 ost.fyziol. V listopadu,jsem byl na krvi a markerech a pan primář řekl,že dopadly dobře,ale neřekl jak přesně..Děkuji Chtěl bych se vác zeptat,jestli je ta krev v pořádku.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uvedené hladiny jsou v normě, nemusíte mít tedy strach. Doporučoval bych ale přesto pravidelné kontroly u ošetřujícího lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Články: Kouření, nebo žvýkací tabák? Obojí je špatně
Pokud si myslíte, že je...
Roztroušená skleróza
Články: Roztroušená skleróza
Roztroušená skleróza (RS...
Metabolické vyšetření
Články: Metabolické vyšetření
Metabolické vyšetření...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x