Krev v semeni

Dobry den, pred nejakou dobou jsem zacal pozorovat nahnedle sperma (od bileho semene po nahnedlou vodu), zasel jsem si na urologii, udelali vysetreni, predepsali antibiotika a ascorutin. Na nasledne kontrole mi lekar rekl, ze se nejedna o rakovinu, ale nejspis o praskou zilku, cevku. Po kratke dobe po kontrole se stav zlepsil. Ted po nekolika mesicich se mi problem objevil znovu a na urologii se mi nechce. Pomuze mi opetne Ascorutin nebo mam zkusit neco jineho? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ascorutin nemívá v tomto případě nějak zásadní vliv, pokud netrpíte cévní poruchou. Ve Vašem věku může být nejzávažnější příčinou nějaký zánět. Dalo by se zvážit podrobnější vyšetření orgánů pánve. To ale opět přes urologii

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: