Krev ve stolici

Je mi 44 let. Během asi 7 měsíců se mi stali dvě příhody, při časté denní stolici, asi jako 9 , nebo 10 stolice odcházel pouze hlen s krví. V mezi období mám normální stolici. Při příhodách mi škrundalo na levé straně v podžebří a měla jsem křeče. Mám strašný strach z rakoviny.

Odpověď odborníka:

Pokud trpíte průjmovitou stolicí, udává se, že právě při několikáté stolici v pořadí může být přítomna krev, z důvodu podráždění střeva, nemusí se tedy jednat o příznak závažné infekce či rakovinu. Chcete-li však mít jistotu, jistě nebude na škodu vyšetření Vašeho tlustého střeva kolonoskopem. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Články: Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Léčba zhoubných plicních...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zmírnit bolest zubů i strach ze zubaře? Pomocí homeopatik!
„Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Články: „Zlý“ cholesterol: poznejte svého nepřítele
Ať už trpíte onemocněním...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x