Krev ve stolici

dobry den.dnes jsem byla na konzultaci u dr s problemem ohledne krvy ve stolici,ktera se me objevila pred tydnem po zacpe-beru totiz kyselinu listovou.snazime se o miminko.vse vysetreni mi dopadlo dobre-ultrazvuk,i vysetreni konecniku,mam predepsany-detrolex.pry zatim nemam chodit na kolonoskopii.chtela bych slyset i dalsi nazor???,myslite pokud to neprejde radsi vysetreni podstoupit??dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Zcela určitě jsou vaše problémy způsobeny tím obtížným vyprazdňováním - mohla vzniknout drobná slizniční trhlinka nebo máte náběh na hemorhoidy. Užívejte Detralex 2 tbl. ráno, dbejte o pravidelnou stolici ( pijte alespoň 2,5 litru denně v malých dávkách - ne naráz). Pokud se při vyprazdňování objeví bolestivost nebo i krev na papíře, zvyšte dávku Detralexu na 2-3xd. 2 tbl. V této chvíli jsou úvahy o kolonoskopii předčasné.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x