Krev ve stolici

Dobrý den. Je mi 17 let. Po operaci zubů jsem 6 dní užíval antibiotika Neloren, po kterém jsem měl průjem. Když jsem je dobral, tak to ještě pár dní trvalo. Když jsem se z toho skoro dostal, tak jsem chytil střevní chřipku. Takže zase průjem. Chřipka už je pryč. Průjem taky. Nemám žádné bolesti. Ale ve stolici mám cosi bílého, něco jako hlen, občas je tam i trošičku světlé krve. Na toaletním papíře je také krev. Je možné, že by to mohlo být z toho průjmu, který jsem měl vlastně 3 týdny v kuse ? nebo se to samo nezlepší a mám zajít k lékaři. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to zde nelze s jistotu rozlišit, návštěva lékaře je určitě vhodná. Uvedené příznaky ve Vašem věku mohou znamenat ůředevším jak pozůstatek dráždění střevní sliznice průjmy, tak hemoroidy, tak i zánět střevní sliznice bez návaznosti na proběhlá onemocnění.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: