Krevní obraz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám jít s tříměsíčním synem na odběr kapky krve z prstu. Na žádance je uvedeno: "krevní obraz s diff" a "kapil." Už jsem na toto téma dotaz pokládala. Bylo mi řečeno, že se to provádí při podezření na chudokrevnost. Já v současné době beru Aktiferin a syna plně kojím. Napadlo mě, jestli i tak toto vyšetření má syn absolvovat, jestli by se nemělo počkat, až železo užívat nebudu. Volala jsem kvůli tomu lékařce, ale už jsem ji nezastihla. Děkuji moc předem

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud se chcete zeptat, zda to, že berete železo vadí vyšetření Vašeho syna, tak nevadí. Vyšetření může absolvovat. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: