Krevní obraz leukocity ..... píštěl peryanální

Dobrý den, je mi 34let a mám již více jak rok leukocity vyšší poslední krevní obraz byl 15,4 jinak vše ostatní je v normě jen destičky jsou 416 a mám píštěl peryanální. Stále odkládám operaci myslíte že by to mohlo mít spojitost nebo se mám obávat té nejhorší diagnostiky? Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spojitost by to mohlo mít v případě, že by v místě perianální píštěle byl vleklý zánět. Spíše si ale mysím, že příčina je jiná. Operaci bych neodkládala, píštěl velmi pravděpodobně sama nezmizí.

MUDr. Šárka Kralíková
MUDr. Šárka Kralíková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: I. chirurgická klinika Všeobecné fakultní nemocnice v Praze

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: