Krevní obraz po gs mamavit

dobrý den chtěla bych se zeptat jsem ve 2 trimestru těhotenství a po prohlídce u praktické lékařky která mi dělala krevní obraz mi vyšel vysoký příjem železa a špatný hemoglbin chtěla bych se zeptat jak vhodné jsou tablety Gs mamavit doktorka tvrdí, že mám vysadit protože potom se rodí děti s větší hlavičkou je tomu tak? je lepší jen kyselina listová? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Hano, není statisticky prokázáno, že by GS Mamavit zvyšoval porodní hmotnost. Přípravek obsahuje i vitaminy a stopové prvky, proto je hodnotnější než samotná kyselina listová. Důležitá je ale i zdravá a pestrá strava matky. O vhodnosti užívání GS Mamavit se poraďte se svým gynekologem.

Mgr. Martina Ševčíková
Mgr. Martina Ševčíková

Specializace: Nutriční poradenství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x