Krevní skupina

Dobrý den,chci se zeptat,zda když mám negativní protilátky zatím 2X a je to mé první těhotenství,jestli je možné,aby dítě mělo KS pozitivní.Moje KS je A-,manžel má stejnou jako já.Ale mám určité obavy...ale o tom bych se nerada rozepisovala...moc Vám děkuji za odpověd.Přeju pěkný den...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste Vy i otec dítěte Rh negativní, neměl by být vůbec žádný problém. Rh faktor je totiž dědičný, aby bylo dítě Rh pozitivní, muselo by dojít k poměrně závažné změně genomu. Pokud ale přesto máte pochybnosti, obraťte se na ošetřujícího gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x