Krevní sraženina v děloze

Dobrý den, před půlrokem jsem měla v děloze krevní sraženinu ,takže když jsem měla období menstruace tak jsem pak menstruovala i mimo období v kuse. V te době jsem užívala antikoncepci minerva. gynekoložka mi nakázala přestat s antikoncepci a dala mi k užívání Norethisteron, v době užívání jsem přestala krvácet a po přestání užívání tohoto léku jsem silně krvácela což byla záminka aby se odstranila sraženina. Pak už to bylo všechno dobré i po ultrazvuku a doktorka mi předepsala jinou antikoncepci -Chloe. Uběhlo půl roku a já zase krvácím mimo menstruaci(menstruace mi pokračuje v kuse-takže už ji mám nějakých 14dní)i přes užívání antikoncepe. Krvácení je sice slabé ale i tak je to nepříjemné. Prosím poradte co mám dělat.Antikoncepci užívám pravidelně.Děkuji mockrát za odpověd. Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jděte na vyšetření ke gynekoložce, tentokrát může být příčina jiná. Po vyšetření bude vhodnější asi zase změna antikoncepce nebo ji úplně vysadit a přejít na nehormonální formy ochrany. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
!!! | Od: Gábina | 2.5.2011 01:37
proboha, to je teda rada! jasně, že vysadit antikoncepci, zřejmě máte sklon k tvorbě krevních sraženin. zkuste si zažádat u gynekoložky o tyto testy na trombofilii. Pokud se totiž skutečně potvrdí, pak užívání hormonální antikoncepce zvyšuje vznik krevních sraženin. upřímně to není žádná sranda, člověk by si to měl vážně hlídat...nechtěla jsem strašit....jenom posílám dál získané informace :)
reagovat
Lenkare:!!! | Od: Gina vladimir | 12.12.2016 15:22
Dobry den chtela Sem se zeptat Sem
12 dni po porodu a uzivam injekce
picham si je do bricha pro visoke
riziko Krevnich srazenin injekce se
nazyvaji clexane je to nebezpecne
jsem v Britaniii a testy tady nedelaj
reagovat
re:Lenkare:!!! | Od: uLékaře.cz | 12.12.2016 16:36
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory trávicího traktu
Články: Nádory trávicího traktu
Nejzávažnějším onemocněním...
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Bolest hlavy může způsobit i rýma!
Články: Bolest hlavy může způsobit i rýma!
70–80 % populace trpí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Orgasmus… Co to vlastně je?
Články: Orgasmus… Co to vlastně je?
Lidé jsou asi tak rozdílní...
Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Články: Bolest zad nepodceňujte – může jít o vážný problém
Stává se vám často, že vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: