Krevní test

Dobrý den, prosím o info, zda případnou nákazu hiv ukáže i běžný krevní test, dělaný u praktického lékaře na normální preventivní prohlídce bez upozornění na toto podezdření?Byl by výsledek testu i tak normální? Neby něco nebylo v pořádku, děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den-bohužel,test na HIV musí být dělán cíleně,jako každý test-lékař jej indikuje,pokud mu test má pomoci v diagnostice a léčení pacienta.Myslím,že se možná zbytečně obáváte s lékařem o svých pochybnostech otevřeně hovořit.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: