Krevní test

Dobrý den, byla jsem na krevních tehotenskych testech a vyšly takto (posílám foto s výsledkem). Je to negativní? Mohu se na to 100% spolehnout?Je to cca 2 měsíce od posledního pohlavního styku. Ms mám teď slabou 3. den a skoro spinim. Vypadá to že by už měla končit. Ještě bych se chtěla zeptat zda Ms můžou ovlivňovat problémy s játry? Děkuju za odpověď.

Odpověď odborníka:

Test HCG méně než 1.2 je jasně negativní , pojem problémy s játry je velmi široký pojem,ale to by muselo být již velice závažné jaterní onemocnění,aby ovlivnilo menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: