Krevní test-hiv

Dobrý den.Před nedávnem jsem byla na testech a tam řekli, že z odběrů krve je výsledek nereaktivní(negativní). Mohl by se test plést? Již půl roku sem sex neměla,ale předtím mé chování bylo velmi rizikové. Poslední dobou jsem unavená,mám nízký krevní tlak(90/60)už dlouhou dobu,motání hlavy,poruchy koordinace(neurologické problémy),občasný průjem, po jídle pocit na zvracení, tlak v krku ale né uzliny spíše struma,a v jednom oku mi pořád naskakuje červená žilka. Je to už přesně rok od doby, co jsem se mohla na 90%nakazit. Nebo by to mohla být nějaká jinší nemoc? Předem díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, laboratoř , která provádí testy na HIV je jako ostatní laboratoře pod několikerou kontrolou, a pokud vydá negativní výsledek, tak by měl být spolehlivý. Projevy , které popisujete mohou doprovázet mnoho onemocnění. Doporučovala bych vyšetření u praktického lékaře, dle vyšetření pak zvolit další postup a vyšetření u dalších specialistů.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: