Křivá nosní přepazka

Dobry den chtěl bych se zeptat asi v 17 letech mi na ORL řekl pan doktor ze mam krivou nosni přepážku což jsem ani nevedel.Nemam zadne optize ale docela často me pali v nosohltanu. muže to mit souvislosti?Je vždy nutná operace nosní přepážky?Je mi 23 a na operaci se mi moc nechce.Na rýmu moc netrpím.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Martine, zúžený nosní průchod může být příčinou různých obtíží. Indikaci k repozici nosní přepážky by měl posoudit ORL specialista. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: