Křivá nosní přepážka

Dobrý den, prosím Vás byla jsem přesně před rokem na operaci křivé nosní přepážky Na Homolce. Teď už mám znova problémy jako před operací - ucpaný nos, neustálé smrkání, kýchání, že ani spát pořádně nemůžu. Z ORL mě poslali na CT a řekli, že mám stále křivou nosní přepážku a že musím znova na operaci. Po narkóze mi bylo hrozně špatně, bolest, dlouho neschopenka, prostě z toho mám hrozný strach. Chci se zeptat jak je možné, že po roce musím znova na stejnou operaci a je to vůbec nutné, dá se to odstranit, nebo je to jen další sázka do loterie?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možností je několik, potřeboval bych vás vidět. Operace se samozřejmě nemusela povést a přepážka je stále deviovaná, ale můžete mít v nose i jiný problém , např. polypy nebo chronickou rýmu. Objednejte se ke mně na vyšetření do ambulance na Praze 5- kontakt je uveden u mého jména v záhlaví. Pokud bude váš stav vyžadovat reoperaci provedu ji na naší klinice.

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: