Křive narostlá osmička řeže do okolní tkáně

Dobrý den! Narostla mi osmicka nakrivo nahore vlevo, jakoby smerem ke tvári, jak je tam nakrivo a ještě tam nemá místo tak reze do tváre a okolní dásne a pekne to bolí, nemuzu se ani poradne najíst. Myslíte ze mi ji zubar vytrhne hned bez objednání? Mohlo by zákrok ohrozit moje aktualní nachlazení?? Na vytržení jsem sice objednaná, ale az ke konci kvetna, do té doby to nevydržím, bolí to. Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Prořezané horní osmičky se obvykle nechají odstranit bez větších obtíží, předpokládám proto, že se zub odstraní. Rozhodně se jedná o situaci, kterou je třeba řešit bez zbytečného odkládání. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: