Křivý úsměv

dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat na problém týkající se 7-měsíčního dítěte. Při smíchu i pláči křiví ústa na jednu stranu a obávám se,aby neměla problémy při mluvení, jídle atd.Narodila se bez problémů, klasickým porodem. Netuším, zda se jedná pouze o kosmetickou vadu,měl bych prosím navštívit neurologa či jiného lékaře? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Určitě je vhodné navštívit neurologa, samozřejmě je také vhodné konsultovat problém s Vaším pediatrem.

MUDr. Hana Köcherová
MUDr. Hana Köcherová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Praktická lékařka pro děti a dorost, Poliklinika Budějovická

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: