Křížový vaz

doplněk k mému předchozímu dotazu, upadla jsem na koleno, chirurg na rtg. nic nezjistil, po dvouměsiční poruše hybnosti zjištěno na sonu výpotky vedle menisku a rozšířený křížový vaz na 11 mm, tak mne poslal na ortopedii, tam mi to obstříkli, po měsíci jsem tam šla znovu, bolest ustoupila, ale pohyblivost stále omezená, tak mi konečně z kolena vzali vodu a tím to končí, žádná magn. resonance, mám ,prý s kolenem cvičit, prý se to upraví, tak já vážně nevím, kde žádat pomoc

Odpověď odborníka:

Kontroly v ortopedické ambulanci, určitě pokračovat v pohybové léčbě na rehabilitaci, i rehabilitační lékař stav posoudí. Samotnéí ztluštění zkříženého vazu nic vážného neznamená. Pokud potíže budou je vyšetření magnetickou rezonancí na místě. Dále dle stavu kolena.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: