Krk

Myslim jsi, ze je to cucflek u pritele, ale on tvrdi, ze ne a rika, ze kdyz si na to sahne nebo prejede to prstem tak ho to brni, tak si nevim rady s tim

Odpověď odborníka:

Mohlo by se jednat o hematom (modřina), který samozřejmě může vzniknout i tlakem, či úrazem. Není to nic nebezpečného pokud by projev přetrvával ať přítel navštíví lékaře.

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x